24.06

Корпорація УкрАВТО відкрила в Херсоні новий дилерський центр Mercedes-Benz

Генеральне представництво Daimler AG в Україні, компанія «АвтоКапітал», що входить до складу Української Автомобільної Корпорації, розширює дилерську мережу. Новий дилерський центр Mercedes-Benz в Херсоні вже відкрив свої двері для клієнтів і готовий забезпечувати високі стандарти якості для шанувальників преміального бренду.


Дилерський центр розташований за адресою Миколаївське шосе, 5й км. Кожен відвідувач зможе ознайомитися з новинками модельного ряду, отримати консультацію, пройти тест-драйв або конфігурувати автомобіль з консультантом в шоу-румі площею в 320 кв.м. На окрему увагу заслуговує професійна команда з індивідуальним підходом до кожного клієнта. Незважаючи на те, що центр тільки відкрився, вся команда успішно пройшла всі необхідні тренінги та повністю відповідає найвищим стандартам бренду, що, в свою чергу, гарантує як висококласний сервіс, так і своєчасне виконання робіт.


У сервісній зоні, нові або вже існуючі клієнти дилерського центру зможуть обслужити легкові і малотоннажні комерційні автомобілі Mercedes-Benz за всіма стандартами Daimler AG. Сервісний центр площею 1110 кв.м. пропонує клієнтам повний спектр послуг з технічного обслуговування автомобілів Mercedes-Benz, а також широкий асортимент запасних частин і аксесуарів. Високоякісне технічне обслуговування і комплексний ремонт тут можна проводити на 10 постах одночасно.


«Відкриття нового дилерського центру в Херсоні обумовлено зростаючим попитом на автомобілі Mercedes-Benz в даному регіоні. Ми хочемо бути ще ближче до наших клієнтів і шанувальникам бренду, пропонуючи їм повний спектр послуг безпосередньо в їх рідному місті »- коментує Валерій Анохін, генеральний директор компанії« АвтоКапітал ».
ПрАТ «Херсон-АВТО» - єдиний офіційний представник з продажу та обслуговування легкових і малотоннажних комерційних автомобілів Mercedes-Benz в Херсонській області.

Контакти:
Салон: (0552) 33 70 70
Сервіс: (0552) 37 32 08
Сайт: http://www.mercedes-benz.ks.ua